The knight before Christmas
Жанр: романтична комедия
Режисьор: Monika Mitchell
 


(Всички снимки са заимствани от интернет)


     Горещо го препоръчвам!!! Един от любимите ми филми. Перфектен за коледните дни.
     
    Филмът е излязъл на 21.11.2019г. В главните роли са: Vanessa Hudgens (Брук), Josh Whitehouse (сър Коул), Emmanuelle Chriqui (Мадисън), Isabelle Franka (Клеър), Arnold Pinnock (офицер Стивънс) и др.
 
     Коул и брат му Джефри са рицари в Норуич, Англия по времето на крал Едуард III💂. Двамата участват в ежегодното коледно състезание за следене на соколи. Това състезание показва кой от участниците е най- добрия следотърсач. По време на състезанието сър Коул се среща с една магьосница, която го изпраща на пътуването му през вековете. Така той попада в Bracebridge, където среща Брук. Първоначално той е зашеметен от цялата обстановка и се разхожда безцелно по улиците на града.
 
     Докато Брук се прибира от коледния пазар, излиза снежна буря⛄. Видимостта е много ниска и тя блъска Коул с колата си. Той не е ранен, но фактът, че е облечен в рицарски доспехи и търси коня си, навежда Клеър на мисълта, че той е наранил главата си при удара. След прегледа в болницата, според който Коул е с амнезия, тя го настанява в къщата за гости в дома си. В следващите дни, Клеър показва на рицаря технологиите от нашето време и го запознава с млякото с какао. Коул лесно приема повечето новости, но не успява да се разбере с Алекса и затова я затваря във фризера😂. Любимата ми сцена е в супермаркета, когато Коул слага в пазараската количка десетина кутии с какао въпреки че Брук не разрешава☕.
 
     С течение на времето Брук и Коул се сприятеляват и Коул се превръща в герой за градчето. Доброто му сърце и рицарската му чест се харесват на Брук, както и на околните. Освен всичко, той се оказва и изкючително добър пекар🍞. Както Брук показва новости на рицаря, така и той я запознава с някои аспекти от своя живот в Англия.
 
     За съжаление в крайна сметка Коул трябва да се върне в своето време. Той успява да достигне целта на пътуването си и да се върне у дома преди рицарската церемония на брат си. Но това означава, че трябва да се раздели с Брук💔...
 
     Дали ще успее да намери решение? Ще има ли щастлива развръзка за тяхната любов? Оставям на вас самите да разберете😉.  

Comments

Popular posts from this blog